Kaffe er som regel en del af den daglige rutine hos mange kreative mennesker. Specielt skribenter og journalister. Her hjælper en kop kaffe med at kickstarte dagen og få de kreative elektroner til at flyde. Derfor føler vi det er vigtigt at komme med en lække iskaffe opskrift der kan give dig det nødvendige skub, så du kan forsætte af den kreative sti.
Hvordan påvirker kaffe hjerne?
Kaffe har en ting i sig kaldet koffein. Koffein er kort sagt et stof som du finder i en række af drikkevarer, hvor den mest kendte er kaffe. Koffein har en opkvikkende effekt og en stimulerende effekt på hjernen, som hjælper dig med at præstere bedre.
Den rigtige iskaffe til dig når du føler dig kreativ
Den iskaffe opskrift vi skal kigge på hedder, Iced Creamy Mocha Espresso, og er en lækker iskaffe opskrift du kan læse mere om her.
Opskriften er rigtig nem at lave, og behøver ikke en hel masse kaffeudstyr, stempelkande eller filterkaffemaskine.
Det du gør, er at du brygger en lækker kop espresso kaffe eller bruger single-serve kaffebreve. Når du brygger kaffen, så er det med varmt vand, så vi ikke behøver at lade den stå over natten, som man vil gøre med en koldbrygget kaffe eller Cold Brew. Så du sætter kaffen ind i køleskabet efter du har brygget den, for at lade det køle ned.
Efter det har stået i køleskabet i et par minutter, så tager du det ud, finder din blender eller shaker frem og mixer kaffen med mælk og sukker.
Nu kommer den lækre del. Tilføj frossen yoghurt eller is til din kaffemix, og blend det godt sammen. Derefter hælder du drikken i et højt glas fyldt med is og Voila.
Brug af økologisk kaffe og kaffebreve til din iskaffe
Hvis du ikke vil lave din kaffe med espresso, så kan du også bruge Newday Coffee kaffebreve, som lader dig brygge en god sort kaffe på ingen tid direkte i din kop. Kaffen er økologisk og Fairtrade-certificeret, hvilket du kan læse mere om her.
Kaffebreve er perfekt egnet til kreative mennesker, da de er små og lækre, og har en høj kvalitet, lavet med kaffebønner fra hele verden af. Kaffebønnerne er fint formalet og placeret i små kaffeposer med 10 gram, og efterfulgt indpakket og nitrogenforseglet for at holde smagen inde. Det er i et single-serve format eller engangsservering, således du ikke skal bekymre dig om at kvaliteten forsvinder over længere tid.